0 0
Rumpuncs recept

Rumpuncs recept

Elkészítés

Megoszt

Eljött az ősz, sőt lassan a tél is kopogtat. Ilyenkor szeretünk bekuckózni egy finom tea, forró csoki, esetleg egy forralt bor vagy finom puncs kíséretében.

Most egy puncs receptet mutatunk, aminek a vendégeink is megörülnek és élvezettel fogyasztják.

Kár, hogy a fotó nem adja vissza azt a finom illatot, amit ez puncs ont magából! Próbáljátok ki!

  • 700 ml vörösbor
  • 500 ml rum
  • 500 ml fekete tea
  • 2 citrom leve
  • 2 narancs leve
  • 400 g cukor (legjobb a barna cukor)

A bort, rumot és a teát egy edénybe összeöntjük, hozzáadjuk a citrusok levét és a cukrot.

Kevergetve felfőzzük, hogy a cukor feloldódjon benne. Ne forraljuk sokáig, inkább csak tartsuk melegen.

Melegített poharakba, gyümölcsdarabkákkal, narancskarikával kínáljuk.

(Visited 643 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
Krémes recept
previous
Krémes recept
Csokis vanília szelet
következő
Csokoládés  vaníliás szelet
  • 643 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krémes recept
previous
Krémes recept
Csokis vanília szelet
következő
Csokoládés  vaníliás szelet

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás