Grillázsos csokoládé bevonat
Hozzávalók
-
200 g étcsokoládé
-
200 g kakaóvaj
-
150 g mogyoró grillázs
Elkészítés
Ez a grillázsos csokoládé bevonatot parfék áthúzására, bevonására ajánlom.
A csokit felolvasztjuk kb. 35-40 fokra majd a kakaóvajjal, egyneművé keverjük. Beletesszük az aprított grillázst és készen áll például a megfagyott parfé szelet mártogatásra. A feléig belemártjuk a parfét, pár pillanatig csorgatjuk róla a felesleget, de nem kell sokáig mert a magas kakaóvaj tartalom miatt igen hamar megköt rajta. Tálalásig fagyasztóban tároljuk a kimártott parfé szeleteket vagy formákat.
Recept értékelések
Hozzávalók
200 g étcsokoládé | |
200 g kakaóvaj | |
150 g mogyoró grillázs |