0 0

Grillázsos csokoládé bevonat

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Ez a grillázsos csokoládé bevonatot parfék áthúzására, bevonására ajánlom.

A csokit felolvasztjuk kb. 35-40 fokra majd a kakaóvajjal, egyneművé keverjük. Beletesszük az aprított grillázst és készen áll például a megfagyott parfé szelet mártogatásra. A feléig belemártjuk a parfét, pár pillanatig csorgatjuk róla a felesleget, de nem kell sokáig mert a magas kakaóvaj tartalom miatt igen hamar megköt rajta. Tálalásig fagyasztóban tároljuk a kimártott parfé szeleteket vagy formákat.

(Visited 280 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
previous
Nugát parfé
ganache
következő
Ganache (Ganázs)
  • 280 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

200 g étcsokoládé
200 g kakaóvaj
150 g mogyoró grillázs

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Nugát parfé
ganache
következő
Ganache (Ganázs)

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás