
Rumpuncs recept
Elkészítés
Eljött az ősz, sőt lassan a tél is kopogtat. Ilyenkor szeretünk bekuckózni egy finom tea, forró csoki, esetleg egy forralt bor vagy finom puncs kíséretében.
Most egy puncs receptet mutatunk, aminek a vendégeink is megörülnek és élvezettel fogyasztják.
Kár, hogy a fotó nem adja vissza azt a finom illatot, amit ez puncs ont magából! Próbáljátok ki!
- 700 ml vörösbor
- 500 ml rum
- 500 ml fekete tea
- 2 citrom leve
- 2 narancs leve
- 400 g cukor (legjobb a barna cukor)
A bort, rumot és a teát egy edénybe összeöntjük, hozzáadjuk a citrusok levét és a cukrot.
Kevergetve felfőzzük, hogy a cukor feloldódjon benne. Ne forraljuk sokáig, inkább csak tartsuk melegen.
Melegített poharakba, gyümölcsdarabkákkal, narancskarikával kínáljuk.