0 0
Ganache (Ganázs)

Ganache (Ganázs)

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Az egyik legegyszerűbb és leginkább sokoldalú cukrászati félkész termék. Használhatjuk sütemények töltésére, bevonására. Készülhet étcsokoládéból, tejcsokoládéból és fehér csokoládéból is.

A tejszínt és a glükóz szirupot felforraljuk, amikor kész, ráöntjük a csokilencsére (aprított csokoládéra). Egy két percig állni hagyjuk, hogy felolvadjon a csoki, majd óvatosan habverővel keverjük, hogy minél kevesebb levegő jusson bele. Botmixerrel is ajánlatos keverni, mert sima, egynemű és levegő mentes marad. Kihűtjük. Némely receptnél szoba hőmérsékletű állapotban használjuk (Nem túl szilárd, kenhető)

(Visited 2 379 times, 2 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
previous
Grillázsos csokoládé bevonat
karemellel áthúzott mogyoró
következő
Karamellel áthúzott mogyoró
  • 2 379 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

500 g étcsokoládé
500 ml tejszín
50 g glükóz szirup

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Grillázsos csokoládé bevonat
karemellel áthúzott mogyoró
következő
Karamellel áthúzott mogyoró

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás