Csokoládé Brownie
Hozzávalók
-
Csokis brownie
-
180 g vaj
-
200 g olvasztott csokoládé
-
300 g tojás
-
400 g cukor
-
400 g liszt
Elkészítés
Ez a brownie mogyoróféléktől mentes, így az arra allergiások is nyugodt szívvel fogyaszthatják.
A szobahőmérsékletű vajat és a felolvasztott csokit habosra keverjük, beletesszük a cukrot majd óvatosan apró adagokban a tojást adjuk hozzá. Végül a liszt kerül bele.
Az elkészült masszát sütőformába helyezzük, szépen eligazítjuk egyenletes vastagságúra.
160 fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.
Az elkészült brownie-t kb. 5 x 5 cm-re vágjuk fel.
Az is fogyaszthatja, aki mogyorófélékre allergiás, vagy érzékeny.
A fotón 4 mm –es sima csőből kinyomott ganache-al és gabonagolyókkal van díszítve.