0 0
Csokis muffin

Csokis muffin

Elkészítés

Megoszt

Most, hogy a #maradjotthon korszakát éli a világ nagy része, lehetőségünk nyílik többet szorgoskodni a konyhában. Ez a muffin könnyed, finom, ízletes és gyorsan elkészül. Nem kell hozzá különleges hozzávaló sem. Remek program a gyerekekkel, de a kamaszok akár maguk is megpróbálkozhatnak az elkészítésével. Készítsétek el a család és a magatok örömére!

 

  • 225 g liszt
  • 150 cukor
  • 30 g kakaó
  • 1,5 teáskanál sütőpor
  • egy csipet fahéj
  • 75 g olvasztott vaj
  • 75 g olvasztott étcsokoládé
  • 1 tojás
  • 225 ml tej

 

A száraz alapanyagokat (liszt, cukor, kakaó, sütőpor, fahéj) a konyhagép üstjébe mérjük. Lazán összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat az olvasztott csokoládéval együtt. Addig keverjük, még enyhén morzsás nem lesz. Ez után a tojás és a tej következik.
Nagyobb fokozaton simává keverjük.
A muffin formába muffin papírt helyezünk és ¾-ig töltjük a kevert tésztával. Természetesen szilikon formában is készíthetjük.

160 C-on 20 perc alatt készre sütjük.
Ezt a finom muffin nem kíván díszítést, egy kis porcukorral bőven megelégszik.

(Visited 647 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
Crémebrulée szelet málnával és mogyorós ropogóssal
previous
Crémebrulée szelet málnával és mogyorós ropogóssal
Feketeerdő torta
következő
Feketeerdő torta tükörglazúrral
  • 647 Megtekintés
  • Könnyű

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Crémebrulée szelet málnával és mogyorós ropogóssal
previous
Crémebrulée szelet málnával és mogyorós ropogóssal
Feketeerdő torta
következő
Feketeerdő torta tükörglazúrral

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás