0 0
Csokoládé mousse torta töltése szilikon formába

Csokoládé mousse torta töltése szilikon formába

Elkészítés

Megoszt

Nehéz elképzelni, hogy hogyan is történik a torta töltése? Nem vagy még gyakorlott benne? Szeretnéd látni is azt, amit a recepteknél leírunk?
Hiánypótló videót hoztunk a torta töltésről. Egy picit hosszabbra hagytuk, benne van a piskóta sütése, kiszúrása is. Nagyon hasznos kis videó, gyere nézd meg!
A szilikonformát, amiben a torta készül, az Aliexpressen vásároltam. Sokkal olcsóbb és kifogástalan a minősége, több tucat torta készült már bennük. Szilikon torta forma

 

 

Ez egy általános, több féle tortára is alkalmazható torta töltési mód. Ebben a videóban lekerekített tortaformába töltünk, ami két részből áll.
A szilikon formákat mousse alapú tárták készítéséhez használjuk. A kész tortán nagyon szépen terül a csillogó tükörglazúr.
http://desszertmesek.hu/recipe/tukorglazur-alaprecept/

A szilikonformák töltésére jellemző, hogy fejjel lefelé rétegezzük, tehát amivel kezdjük, az majd a teteje lesz, vagyis utolsó lépésként a torta alján lévő piskótát helyezzük a formába.

Receptek a mousse tortákhoz:

http://desszertmesek.hu/…/karamellizalt-banan-mousse-torta…/
http://desszertmesek.hu/…/marvanyos-eper-mousse-torta-tuko…/
http://desszertmesek.hu/…/csoki-torta-feher-csokis-ropogos…/
http://desszertmesek.hu/…/csoki-torta-mogyoroval-kakaoporo…/
http://desszertmesek.hu/…/malna-joghurt-torta-tukorglazurr…/

(Visited 2 456 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
Márványos eper mousse torta tükörglazúrral
previous
Márványos eper-mousse torta tükörglazúrral recept
Krémes recept
következő
Krémes recept
  • 2 456 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Márványos eper mousse torta tükörglazúrral
previous
Márványos eper-mousse torta tükörglazúrral recept
Krémes recept
következő
Krémes recept

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás