Ingredient: vaj

vaj

Pisztáciás piskóta

Ez a pisztáciás piskóta remek alapot képezhet bármely hozzá illő nugátos, csokis, pisztáciás stb. parféhoz vagy desszerthez. Elkészítés (A hozzávalók egy tepsire, 30 x 50 cm elegendőek) 4 tojást és a cukrot enyhén habosra keverjük, hozzáadjuk a mandula és pisztácia lisztet. Felverjük a tojásfehérjét és a cukrot habbá, hozzáadjuk az...
2019-03-29

Ropogós édes morzsa (streusel)

Ropogós, édes és vajas….hmmm nagyon finom!   Elkészítés: Mindent egybe mérünk, és kézzel lassan összegyúrjuk. Ne legyen homogén tészta, hanem darabos, morzsás. Sütőlemezre szórjuk, szépen szétterítjük. 160-170 fokon légkeveréses sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Miután kihült, felhasználás céljától függően, nyújtófával vagy aprító géppel kisebb szemcséjűre tördeljük. Zárható műanyag dobozban...
2019-02-06

Mandulás piskóta

Ezt a gazdag összetevőkből álló finom mandulás piskótát egyik alkalommal a fehér kávé mousse alá használtuk fel, de több hozzá illő desszert alapja is lehet. Elkészítés: A hozzávalók 1 tepsire vonatkoznak (30 x 50 cm) 4 tojást és a cukrot enyhén habosra keverjük, hozzáadjuk a mandula lisztet. Felverjük a tojásfehérjét...
2019-02-06

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás