0 0
Kakaós Craquelin (kraklen)

Kakaós Craquelin (kraklen)

Hozzávalók

  • Craquelin

Elkészítés

Megoszt

Craquelin (kraklen), az égetett tészta dísze. Bármilyen színben elkészíthetjük, garantáltan felhívja magára a figyelmet egy Craquelin-el díszített képviselőfánk. Lehet vicces béka-szerű, vagy kárcsonyi Mikulásos, csak a fantázia szab határt a sokféleségének.

Hogyan készítsük el a kakaós Cracuelint?

(Visited 772 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Craquelin

Elkészítése:
1. Minden alapanyagot egy edénybe mérünk, és egynemű masszává gyúrjuk, majd kb. 15 percre fagyasztóba helyezzük.
2. Felhasználáskor kb. 3 mm vastagra nyújtjuk (két zsírpapír között, a könnyebb kezelhetőség miatt) és akkorára vágjuk vagy szúrjuk hogy a kinyomott tésztát (Képviselő fánk, eckler fánk, égetett tészta) pont befedje.
3. 170 fokon kb. 25 percig sütjük, oly módon, ahogyan az égetett tésztát szükséges.
4. Az elkészült ropogós, színes tésztákat, ugyanúgy töltjük be, mint a hagyományos képviselőfánkot vagy eckler fánkot.

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
Ananász ravioli
previous
Ananász ravioli kókusz fagylalttal
málnás parfé konfitált naranccsal
következő
Málnás parfé konfitált naranccsal
  • 772 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

Craquelin
80 g liszt
100 g barna cukor
80 g vaj esetleg margarin
20 g kakaó por

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ananász ravioli
previous
Ananász ravioli kókusz fagylalttal
málnás parfé konfitált naranccsal
következő
Málnás parfé konfitált naranccsal

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás