Praliné recept
Elkészítés
Karamell és mogyoró? Ez a párosítás is csak jól sülhet el!
Hozzávalók:
- 225 g pörkölt török mogyoró
- 225 g cukor
Összeállítás: A cukrot lassan karamellé olvasztjuk. Beletesszük a mogyorót, elkeverjük. Kiöntjük egy szilikonrapra és kihűtjük.
Miután megszilárdult aprítógépben (vagy kutterben) folyékony, pépes masszává zúzzuk.
(Visited 1 376 times, 1 visits today)
Recept értékelések
Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
Close
Értékeléshez be kell jelentkezni
2 Comments Hide Comments
Szeretném megkérdezni, hogy mik az arányok?
Kedves Anna! Pótoltam a hiányt. 50-50 % a cukor és a mogyoró aránya. Jó készülődést!