Karamellizált réteslap

0 0
Karamellizált réteslap

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Vékony, ropogós, édes és nagyon sok féle desszerthez felhasználható látványos kiegészítő.

Elkészítés:

A kiterített réteslapot egyenletesen meghintjük porcukorral vékonyan. Sütőlemezre tesszük. 200 fokos sütőben, légkeverés nélkül 4-6 percig sütjük amíg el nem olvad a cukor a tetején és aranybarna színt nem kap.

Kézzel a kívánt méretű darabokra tördeljük.

(Visited 671 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
eper szósz
previous
Eper szósz
következő
Mandulás piskóta
  • 671 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

eper szósz
previous
Eper szósz
következő
Mandulás piskóta

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás