0 0
Ropogós fehércsoki (szórat)

Ropogós fehércsoki (szórat)

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Ismét egy csodás desszert kiegészítő! Ropogós, látványos, sok helyen felhasználható és finom!

A csokit felolvasztjuk vízgőz felett vagy mikrohullámú sütőben. Egy üstbe helyezzük.

A cukorból és egy kevés vízből szirupot készítünk, és 120 fokig főzzük fel. Ha elérte a 120 fokot, folyamatos keverés mellett, vékony sugárban hozzáöntjük a csokihoz. Habverővel addig keverjük még apró gömböcskék, morzsák nem keletkeznek belőle. Vigyázzunk arra, hogy ne tapadjon össze, morzsalékos maradjon készítés közben. Sütőlemezre terítjük és 70 fokon 2-3 órán át szárítjuk. Zárható dobozban 1 hétig hűtés nélkül tárolható.

(Visited 1 047 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
streusel
previous
Ropogós édes morzsa (streusel)
Citrom chips
következő
Citrom chips
  • 1 047 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

150 g fehér csoki
100 g cukor
víz

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

streusel
previous
Ropogós édes morzsa (streusel)
Citrom chips
következő
Citrom chips

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás