0 0
Ropogós édes morzsa (streusel)

Ropogós édes morzsa (streusel)

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Ropogós, édes és vajas….hmmm nagyon finom!

 

Elkészítés:

Mindent egybe mérünk, és kézzel lassan összegyúrjuk. Ne legyen homogén tészta, hanem darabos, morzsás. Sütőlemezre szórjuk, szépen szétterítjük. 160-170 fokon légkeveréses sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Miután kihült, felhasználás céljától függően, nyújtófával vagy aprító géppel kisebb szemcséjűre tördeljük.

Zárható műanyag dobozban egy hétig tárolhatjuk.

(Visited 692 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
menta kaviár
previous
Menta kaviár
ropogós fehér csoki
következő
Ropogós fehércsoki (szórat)
  • 692 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

250 g vaj szoba hőmérsékletű
375 g liszt
300 g cukor

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

menta kaviár
previous
Menta kaviár
ropogós fehér csoki
következő
Ropogós fehércsoki (szórat)

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás