0 0

Praliné recept

Elkészítés

Megoszt

Karamell és mogyoró? Ez a párosítás is csak jól sülhet el!

Hozzávalók:

  • 225 g pörkölt török mogyoró
  • 225 g  cukor

 

Összeállítás: A cukrot lassan karamellé olvasztjuk. Beletesszük a mogyorót, elkeverjük. Kiöntjük egy szilikonrapra és kihűtjük.

Miután megszilárdult aprítógépben (vagy kutterben) folyékony, pépes masszává zúzzuk.

(Visited 1 039 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
previous
Pisztáciás piskóta
következő
Nugát (Nutellához hasonló)
  • 1 039 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Pisztáciás piskóta
következő
Nugát (Nutellához hasonló)

2 Comments Hide Comments

Kedves Anna! Pótoltam a hiányt. 50-50 % a cukor és a mogyoró aránya. Jó készülődést!

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás