0 0

Mandulás piskóta

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Ezt a gazdag összetevőkből álló finom mandulás piskótát egyik alkalommal a fehér kávé mousse alá használtuk fel, de több hozzá illő desszert alapja is lehet.

Elkészítés:

A hozzávalók 1 tepsire vonatkoznak (30 x 50 cm)

4 tojást és a cukrot enyhén habosra keverjük, hozzáadjuk a mandula lisztet.

Felverjük a tojásfehérjét és a cukrot habbá, hozzáadjuk az egész-tojásos mandulás keverékhez, majd laza mozdulatokkal egynemű masszát keverünk belőle.

Ez után a liszt következik majd pedig az olvasztott vaj.

A szinte folyékony masszát sütőpapírral fedett lemezre öntjük. 165 fokon 10 percig sütjük.

A kisült piskótát olyan méretűre szúrjuk, mint amilyen nagyságú formába a mousse került. Természetesen más, hozzá illő desszert alapja vagy kiegészítőjeként is megállja a helyét.

(Visited 1 949 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
karamellizált réteslap
previous
Karamellizált réteslap
menta kaviár
következő
Menta kaviár
  • 1 949 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

4 db tojás
80 g cukor
100 g mandula liszt
4 db tojás fehérje
48 g cukor
28 g liszt
40 g vaj olvasztott

Nutritional information

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

karamellizált réteslap
previous
Karamellizált réteslap
menta kaviár
következő
Menta kaviár

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás