0 0
Csokis, mogyorós macaron töltelék

Csokis, mogyorós macaron töltelék

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Egy finom csokis, mogyorós töltelék, ami a natúr színű macaronba illik leginkább. Nem csicsás, nem hivalkodó, kicsit rusztikus, de annál finomabb!

A csokit vízgőz felett (vagy mikróban) felolvasztjuk, a tejszínt felfőzzük, ráöntjük az olvadt csokira, egynemű masszává keverjük, majd hozzáadjuk a mogyoró pasztát vagy az őrölt mogyorót, nutellát.

Szoba hőmérsékletűre hűtjük.

Ezzel a töltelékkel töltjük meg a macaron, amit ez után zárt dobozban hűtőben tárolunk.

Szerintem a betöltést követő második-harmadik napon a legfinomabb.

 

(Visited 465 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
macaron
previous
Macaron
fehércsoki mousse szederrel
következő
Fehércsoki-mousse szederrel
  • 465 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

400 g étcsokoládé
150 ml tejszín
50 g mogyoró paszta vagy darált pörkölt mogyoró, vagy nutella

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

macaron
previous
Macaron
fehércsoki mousse szederrel
következő
Fehércsoki-mousse szederrel

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás