0 0
Fehér csoki-mousse

Fehér csoki-mousse

Hozzávalók

Elkészítés

Megoszt

Fehér csoki mousse? Igen! Fehér csokiból 🙂

Elkészítés:

A zselatinlapokat jéghideg vízben leáztatjuk.

A fehér csokit a két tojással 50-60 fokig vízgőz felett melegítjük, majd szobahőmérsékletűre hűtjük. A folyamatot a tál jeges fürdőbe való állításával gyorsíthatjuk.

Miután kihűlt, laza mozdulatokkal hozzáadjuk a felvert tejszínt majd elkeverjük. Végül belekerül a felázott zselatin. Hűtőbe helyezzük 3-4 órára, hogy a zselatin tegye a dolgát, vagyis stabil állagot adjon a  mousse-nak.

Hűtőben 2-3 napig tárolható.

(Visited 163 times, 1 visits today)

Recept értékelések

Még nem készült értékelés ehhez a recepthez, az alábbi űrlapon készíthető az első:
fehércsoki mousse szederrel
previous
Fehércsoki-mousse szederrel
karamell lap
következő
Karamell lap
  • 163 Megtekintés
  • Közepes

Megosztás az alábbival:

vagy megosztás az alábbi webcím másolásával

Hozzávalók

200 g fehér csoki
2 db tojás
6 dl tejszín
8 db lap zselatin

Receptjeimhez rakom

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

fehércsoki mousse szederrel
previous
Fehércsoki-mousse szederrel
karamell lap
következő
Karamell lap

Hozzászólás írása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás