• Home
  • Ingredient: mogyoró grillázs

Ingredient: mogyoró grillázs

Grillázsos csokoládé bevonat

Ez a grillázsos csokoládé bevonatot parfék áthúzására, bevonására ajánlom. A csokit felolvasztjuk kb. 35-40 fokra majd a kakaóvajjal, egyneművé keverjük. Beletesszük az aprított grillázst és készen áll például a megfagyott parfé szelet mártogatásra. A feléig belemártjuk a parfét, pár pillanatig csorgatjuk róla a felesleget, de nem kell sokáig mert a...
2019-03-29

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás