• Home
  • Ingredient: mandula liszt

Ingredient: mandula liszt

mandula liszt

Csokis Craquelin Toblerone krémmel és sárgabarack textúrákkal

Egy különleges tányérdesszertet mutatunk most meg nektek. Sok összetevőből áll, könnyen lehet, hogy ezeket leginkább a szakmabéliek, cukrászok, pattisier-ek, vagy otthon sütögetők (nekik a legnagyobb elismerés) fogják vagy merik elkészíteni. Az ízkombináció Isteni, az összhang csodás! Ráadásul mivel ez a desszertet a szállodában kétszer is elkészítette Sanyi, így két különböző...
2019-09-19

Macaron

Ki nem ismerné manapság ezt  a különleges finomságot?! A legkülönbözőbb színekben pompázik a cukrászdák, sőt már a boltok polcain is. Karácsony közeledtével egyre többen kísérleteznek vele otthon is, hiszen remek gasztro ajándék. Szerencsés esetben a színek az ízre is utalnak. Én itt natúr színben készítettem, mert ez illett a nugátos...
2019-03-29

Pisztáciás piskóta

Ez a pisztáciás piskóta remek alapot képezhet bármely hozzá illő nugátos, csokis, pisztáciás stb. parféhoz vagy desszerthez. Elkészítés (A hozzávalók egy tepsire, 30 x 50 cm elegendőek) 4 tojást és a cukrot enyhén habosra keverjük, hozzáadjuk a mandula és pisztácia lisztet. Felverjük a tojásfehérjét és a cukrot habbá, hozzáadjuk az...
2019-03-29

Mandulás piskóta

Ezt a gazdag összetevőkből álló finom mandulás piskótát egyik alkalommal a fehér kávé mousse alá használtuk fel, de több hozzá illő desszert alapja is lehet. Elkészítés: A hozzávalók 1 tepsire vonatkoznak (30 x 50 cm) 4 tojást és a cukrot enyhén habosra keverjük, hozzáadjuk a mandula lisztet. Felverjük a tojásfehérjét...
2019-02-06

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás